Sponsoren


Wij Adonis Sportacrobatiek doen mee met OnzeClubwinkel.

Dit is een superleuke en simpele manier om onze club te sponsoren en er zelf ook voordeel uit te halen. 

Doe voortaan je internetaankopen zoals je gewend bent, maar dan met één klik extra via www.onzeclubwinkel.nl en je sponsort met iedere internetaankoop automatisch en ongemerkt onze club. En bovendien ontvang je zelf ook een bedrag terug! 

Er komt niks bovenop het aankoopbedrag en het verplicht je tot niks.

Bekende webshops die meedoen zijn onder andere Bol.com, Coolblue, Booking.com, Wehkamp en Media Markt.

Gebruik je Google Chrome?

Dan hoef jij zelf maar eenmalig de extensie te installeren in je browser en eenmalig in te loggen. Je spaart dan altijd automatisch wanneer je bij een bij OnzeClubwinkel aangesloten webshop een aankoop of boeking doet. 

Download de extensie hier.

Meld je dus snel aan op www.onzeclubwinkel.nl en begin direct met sparen!

ADONIS sportacrobatiek steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van je inleg gaat direct naar de clubkas van ADONIS sportacrobatiek en jij maakt elke maand kans op een prijzenpakket met fantastische geldprijzen, reischeques, auto’s, dagjes uit en tienduizenden andere prijzen!

Ga snel naar https://www.vriendenloterij.nl/web/Meespelen.htm of bel 0900 300 1400 (10cpm) en speel vandaag nog mee!


Sponsor worden?
Adonis timmert hard aan de weg om als topclub agrogym landelijk op de kaart te zetten. Wij zijn blij met iedere vorm van financiële ondersteuning. Daarom bieden we diverse sponsormogelijkheden aan. Zo kunnen we iedere (potentiële) sponsor een product aanbieden dat aansluit op zijn/haar behoeften, wensen en mogelijkheden.

Hebt u interesse om Adonis te sponsoren? Dan gaan we graag met u in gesprek.